Зомби игра со пукање на со армија

Патуваат низ улиците на оваа област за да се елиминира зомби демнат. Се движат на вас на клучеви П, W, S, D, и влечење.

Зомби-игра-со-пукање-на-со-армија
95% сакам оваа игра
Сите игри