Одбраната на градот

На зомби се на портите на градот. Изградба на својата одбрана за да се задржи на тој начин. Три типа на оружје се на располагање, гледање на вашиот одбрана навистина ќе биде најдобра надеж за гледање на изгрејсонцето ...

Одбраната-на-градот
83% сакам оваа игра
Сите игри